Have an account? Sign in or Sign up

Om oss

Om oss

Vi heter Gabriel och Ulrika och driver ett litet och personligt kattpensionat på vår gård i idyllisk miljö drygt 3 mil från Stockholm. Vi är genuina djurmänniskor som har flera hästar, en hund och givetvis också katt. Vi har den utbildning som krävs och vårt kattpensionat är godkänt av Länsstyrelsen.

20160629_102044_resized

För oss är djuren en livsstil vi inte skulle vilja vara utan. Vi har gått kurs enligt jordbruksverkets regler för kattpensionat.

Vi är antagligen de enda i Stockholm med flexibla hämt- och lämningstider - du kan efter överenskommelse komma när du vill mellan kl 08.0 och 20.00 -dock vill vi helst ej ha hämtningar och lämningar på helgkvällar efterkl 17.

Dessutom erbjuder vi hämtning och lämning vid Brommaplan för dig som inte har bil!

Vi undanber oss hämtning/lämning på dagar som julafton, nyårsafton, midsommarafton och liknande. Annars är vi mycket flexibla!

OBS! Hämtning, lämning eller andra besök endast efter överenskommelse. Ring om du blir senare eller tidigare än avtalat.

Vad vi kan erbjuda

1
En härlig, lugn miljö för din katt.
2
Kunnig och personlig omvårdnad av din katt -vi gör som du säger.
3
Flexibla hämt- och inlämningstider och ett trevligt bemötande. Du är välkommen att komma och titta i förväg om du vill det.

Comments are closed.